Păunul Năsăudean va fi prezent la Paris Fashion Week

12floriie

În anul Centenarului Marii Uniri, motivele tradiționale din Ținutul Năsăudului vor urca pe scena modei de la Paris, având în centru păunul ca simbol al frumuseții. Surse inepuizabile de creație, motivele de pe costumul popular vor fi purtate de manechine celebre și vor fi admirate de renumiți creatori de modă ce și-au anunțat participarea la Paris Fashion Week, eveniment care se va desfășura în perioada 28 septembrie - 1 octombrie 2018, în capitala Franței.
Potrivit România TV, colecția de piese vestimentare ce vor fi prezentate cuprinde rochii pe care au fost pictați păuni și apoi au fost aplicate mărgele, veste și sacouri, toate lucrate cu mare dăruire de meșteri populari din toate colțurile țării.
În 26 septembrie, în cadrul Ambasadei României de la Paris se va desfășura o seară românească la care vor participa branduri de valoare: Flori de Ie, Cătălin Botezatu, Carmen Ormenișan, Alexandru Raicu și Laura Dincă.

Despre Noi

Ardeleanul.info isi propune sa fie site-ul cel mai bun in domeniul de actualitate rurala. Site-ul a fost infintat in anul 2015 din initative prietenesti si doreste sa aduca informatia utila spre utilizator intr-un mod simplu, ferm si corect. 

Contact

Pentru orice intrebare sau informatie va stam la dispozitie la: 

Tel: 0749315937

Mail: redactia@ardealul.info

Link-uri utile

Mai jos aveti cateval ink-uri utile din domeniul rural: 

http://www.madr.ro

http://www.apia.org

http://www.ansvsa.ro