Traian Ogâgău, între 3000 de semnături și suficiente motive de demitere

traianprimarsg

Funcția primarului Traian Ogâgău stă agățată între semnăturile a 3000 de sîngeorzeni care nu îl mai vor și suficientele motive adunate de aceștia și transmise forurilor de conducere din județ: Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.
Aproximativ 3000 de locuitori ai orașului Sîngeorz-Băi au adunat semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Traian Ogâgău. Aceștia au atașat listelor cu semnături și o listă de motive, apreciate de către prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Frenț ca fiind bine întemeiate și chiar suficiente.
Pe de altă parte, într-o postare pe pagina de socializare, secretarul general al PNL Bistrița-Năsăud, Vasile Adrian Silași transmite un un apel colegilor de partid, pentru susținerea primarului Traian Ogâgău:
” Primarul Traian Ogâgău trebuie susținut de toți liberalii.
Primarului Sıngeorz -Băi trece în aceste zile prin momente deloc uşoare, atât pentru el , cât şi pentru Partidul Național Liberal, pentru că, place sau nu place unora, Traian Ogâgău a fost ales pe listele PNL, nu pe cele ale PDL, PD sau PSD.
In calitatea mea de primar al comunei Chiochiş, dar şi de secretar general al PNL Bistrița -Năsăud , fac un apel către toți colegii primari, către toți liderii şi toți membrii de partid să işi facă publică susținerea pentru Traian Ogâgău.
Vă cer dragi colegi să fim solidari cu Traian Ogâgău, pentru că mâine putem fi oricare dintre noi in locul lui.
Sunt total de acord că trebuie să cunoaştem foarte bine speța juridică , că trebuie să vedem care sunt procedurile legale , dar mai ştiu că PNL trebuie să vină cu o poziție clară şi obiectivă cu privire la acest subiect.
Nu inchei acest mesaj inainte de a mai lămuri inca un aspect . Observ că toată lumea comentează acțiunea de strângere de semnături pentru referendum drept o mare victorie a societații civile. E secretul lui Polichinelle, adică toată lumea ştie că e vorba de consilierii locali ai PSD , asta pentru că unii să nu se tot prezinte drept fete mari , aşa că, dragi colegi din PNL , este vorba despre o luptă politică , aşa că trebuie să folosim toate armele unei lupte politice.
Traian Ogâgău trebuie să işi ducă mandatul până la capăt, aşa cum trebuie să o facă fiecare primar.
Vasile Silaşi, primar al comunei Chiochiş, secretar general PNL Bistrița-Năsăud.”, a scris Vasile Adrian Silași, pe pagina de socializare.

Despre Noi

Ardeleanul.info isi propune sa fie site-ul cel mai bun in domeniul de actualitate rurala. Site-ul a fost infintat in anul 2015 din initative prietenesti si doreste sa aduca informatia utila spre utilizator intr-un mod simplu, ferm si corect. 

Contact

Pentru orice intrebare sau informatie va stam la dispozitie la: 

Tel: 0749315937

Mail: redactia@ardealul.info

Link-uri utile

Mai jos aveti cateval ink-uri utile din domeniul rural: 

http://www.madr.ro

http://www.apia.org

http://www.ansvsa.ro