COMUNICAT DE PRESĂ: PNL solicită domnului George Avram demisia de onoare

avra

Partidul Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud a luat la cunoştinţă despre situaţia în care se află domnul George Avram, administratorul public al municipiului Bistriţa, cu privire la măsura preventivă luată, în cazul său, de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României. 

Aşa cum este deja cunoscut, în urma comunicatului de presă făcut public de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, domnul George Avram se află sub control judiciar, fiind inculpat în dosarul „Certificate de revoluţionar false”.
Prin urmare, PNL Bistriţa-Năsăud îi solicită domnului George Avram demisia de onoare din funcţia de administrator public al municipiului Bistriţa, întrucât este inadmisibil ca o persoană care este învinuită de cumpărare de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată să deţină o astfel de poziţie publică.

Departamentul de Comunicare al PNL Bistriţa-Năsăud

 

Despre Noi

Ardeleanul.info isi propune sa fie site-ul cel mai bun in domeniul de actualitate rurala. Site-ul a fost infintat in anul 2015 din initative prietenesti si doreste sa aduca informatia utila spre utilizator intr-un mod simplu, ferm si corect. 

Contact

Pentru orice intrebare sau informatie va stam la dispozitie la: 

Tel: 0749315937

Mail: redactia@ardealul.info

Link-uri utile

Mai jos aveti cateval ink-uri utile din domeniul rural: 

http://www.madr.ro

http://www.apia.org

http://www.ansvsa.ro