Traian Ogâgău a dat publicității rezultatele sondajului care îl desemna cel mai bun candidat PNL la primăria Sângeorz-Băi

traianogagau

Săptămâna trecută, după ce liderii liberalilor din județul Bistrița-Năsăud au anunțat candidatura pentru fotoliul de primar a omului de afaceri Traian Ogâgău. Vasile Șteopoaie a demisionat din organizația locală liberală, menționând într-un comunicat de presă: ”când am văzut că valoarea pălește în fața intereselor, am decis să demisionez din PNL. În același timp, datorită frământărilor din ultimele zile, pentru sănătatea mea și liniștea familiei mele am hotărât să mă retrag din prima linie a politicii locale. Mai pe scurt, nu voi candida pentru funcția de primar la alegerile din 2016. ”
În replică, Traian Ogâgău a publicat rezultatele sondajului pe pagina sa de facebook.
”Dragi sângeorzeni, stimați colegi. Pentru a elimina orice suspiciune sau interpretare legată de sondajul PNL în urma căruia am fost desemnat candidat pentru funcția de primar al orașului Sângeorz-Băi vă prezint ierarhia rezultată în urma studiului sociologic realizat în vederea evaluării celor trei candidați înscriși în cursă raportat unul față de celălalt. Încă o dată vă mulțumesc pentru încredere. Împreună reușim!”, a scris candidatul desemnat de liberali.
Traian Ogâgău a avut susținerea a 50,54 la sută dintre cei care au răspuns sondajului, fiind urmat de Vasile Șteopoaie cu 21,15 la sută și Maxim Pop cu 11,47 la sută. 16,8 la sută dintre cei care au fost chestionați nu știu sau nu răspund.

Sondaj de opinie PNL Sângeorz-BăiSondaj de opinie PNL Sângeorz-Băi 1Sondaj de opinie PNL Sângeorz-Băi 2

Despre Noi

Ardeleanul.info isi propune sa fie site-ul cel mai bun in domeniul de actualitate rurala. Site-ul a fost infintat in anul 2015 din initative prietenesti si doreste sa aduca informatia utila spre utilizator intr-un mod simplu, ferm si corect. 

Contact

Pentru orice intrebare sau informatie va stam la dispozitie la: 

Tel: 0749315937

Mail: redactia@ardealul.info

Link-uri utile

Mai jos aveti cateval ink-uri utile din domeniul rural: 

http://www.madr.ro

http://www.apia.org

http://www.ansvsa.ro