Ioan Bob: ”Anul acesta facem toți pașii necesari pentru derularea proiectului de asfaltare a ulițelor din comună”

ibob

Unul dintre cele mai ample proiecte pe care le are în vedere primarul comunei Șintereag, Ioan Bob, este cel care face referire la asfaltarea străzilor din apropierea drumului național 17.

Este vorba despre kilometri întregi de drumuri care deservesc gospodăriile oamenilor, care au rămas neasfaltate, pe care, primăvara, se toarnă piatră pentru a se putea asigura condițiile minime necesare circulației oamenilor și a vehiculelor acestora. Primarul Ioan Bob a declarat pentru Ardeleanul.info că pentru moment aceasta este prioritatea administrației pe care o reprezintă și că odată început, proiectul privind asfaltarea va avea nevoie de aproape doi ani pentru a fi finalizat.

”Este un proiect pe care doresc să îl văd realizat, pe care l-am întocmit pe un ADI în care suntem alături de colegii noștri de la Șieu Măgheruș și Șieu Odorhei, pe care l-am tot amânat datorită faptului că trebuia să finalizăm mai întâi introducerea apei în gospodării. Anul acesta vom face toți pașii necesari, legat de documetații și hârtii, astfel încât de la anul să putem începe asfaltarea. Proiectul este întocmit și avem punctaj bun. Chiar zilele acestea am avut vizite în teren pe tema asfaltării ulițelor și vom începe lucrările cel târziu în primăvara lui 2017. Odată cu lucrările de asfaltare vom reabilita și șanțurile care se găsesc de-a lungul drumurilor. Chiar în aceste zile am discutat la nivelul instituției și vom începe să turnăm prundiș pe ulițe, astfel încât oamenii să poată circula în condiții cât de cât normale. Anul acesta finalizăm și Centru pentru Informare Turistică, pe care îl vom inaugura undeva la jumătatea anului.”, a declarat Ioan Bob.

Despre Noi

Ardeleanul.info isi propune sa fie site-ul cel mai bun in domeniul de actualitate rurala. Site-ul a fost infintat in anul 2015 din initative prietenesti si doreste sa aduca informatia utila spre utilizator intr-un mod simplu, ferm si corect. 

Contact

Pentru orice intrebare sau informatie va stam la dispozitie la: 

Tel: 0749315937

Mail: redactia@ardealul.info

Link-uri utile

Mai jos aveti cateval ink-uri utile din domeniul rural: 

http://www.madr.ro

http://www.apia.org

http://www.ansvsa.ro