DĂM LUMII DE VESTE: O NUNTĂ CA-N POVESTE ! ”NUNTA ZAMFIREI” EDIȚIA XXII

nuntaz

În perioada 28-30 iulie, la Bistrița se va desfășura Festivalul Internațional de Folclor ”Nunta Zamfirei”, organizat de Primăria Municipiului Bistrița, Palatul Culturii Bistrița și Uniunea Mondială de Folclor I.G.F.
Potrivit organizatorilor, manifestările se vor desfășura în aer liber, pe scena din vecinătatea Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc”, însă artiștii prezenți la festival vor fi prezenți și în principalele puncte din oraș: pietonalul Liviu Rebreanu, zona Big, Parcul Eminescu și parcul de la Lamă. La ediția din acest an vor participa ansambluri folclorice din GRECIA, INDIA, INDONESIA, ITALIA, SERBIA, SINGAPORE, SRI LANKA, TURCIA, UCRAINA, VIETNAM ȘI ROMÂNIA, unele dintre acestea în premieră, la Bistrița.

Premiera va avea loc pe 28 iulie, începând cu ora 20.00, când pe scenă vor urca artiștii ansamblurilor ”Balada” și ”Cununa de pe Someș”, dar și ”Junii Sibiului”.

Despre Noi

Ardeleanul.info isi propune sa fie site-ul cel mai bun in domeniul de actualitate rurala. Site-ul a fost infintat in anul 2015 din initative prietenesti si doreste sa aduca informatia utila spre utilizator intr-un mod simplu, ferm si corect. 

Contact

Pentru orice intrebare sau informatie va stam la dispozitie la: 

Tel: 0749315937

Mail: redactia@ardealul.info

Link-uri utile

Mai jos aveti cateval ink-uri utile din domeniul rural: 

http://www.madr.ro

http://www.apia.org

http://www.ansvsa.ro