”Uite, vine Moșul!” - spectacol de colinde tradiționale pentru locuitorii comunei Șanț

mos

Administrația locală a comunei Șanț, reprezentată de primarul Ioan Szabo pregătește tradiționala sărbătoare a șănțenilor ”Uite, vine Moșul!”. Astfel, duminică, 17 decembrie 2017, Moșul va fi așteptat de toată suflarea, în centrul localității, acolo unde se va desfășura spectacolul de colinde tradiționale, susținut de grupurile de colindători din comuna Șanț. Surpriza serii va fi prezența în mijlocul oamenilor a interpretei de folclor Ionela Moruțan, una dintre cele mai îndrăgite artiste cu origini în județul Bistrița-Năsăud.
La sfârșitul spectacolului de colinde, Moș Crăciun va împărți sute de daruri și multă bucurie copilașilor prezenți la eveniment.
Ca în fiecare an, sărbătoarea este susținută de reprezentanții mediului de afaceri din comună, Consiliul Local al comunei Șanț și primarul Ioan Szabo.

Despre Noi

Ardeleanul.info isi propune sa fie site-ul cel mai bun in domeniul de actualitate rurala. Site-ul a fost infintat in anul 2015 din initative prietenesti si doreste sa aduca informatia utila spre utilizator intr-un mod simplu, ferm si corect. 

Contact

Pentru orice intrebare sau informatie va stam la dispozitie la: 

Tel: 0749315937

Mail: redactia@ardealul.info

Link-uri utile

Mai jos aveti cateval ink-uri utile din domeniul rural: 

http://www.madr.ro

http://www.apia.org

http://www.ansvsa.ro