Coaliția pentru familie Bistrița-Năsăud - Scrisoare publica adresata Presedintelui Senatului.

puzzle 210786 960 720

Comitetul de Initiativa Cetateneasca privind revizuirea Art. 48 alin. 1 din Constitutia Romaniei,

Coalitia pentru Familie, compusa din 38 de organizatii non-guvernamentale,
Platforma civica pentru demnitate, drepturi si libertati IMPREUNA, compusa din 1204 ONG-ri, intelectuali si personalitati marcante de pe intreg teritoriul Romaniei si sustinuta de 7 organizatii internationale, au transmis urmatoarea scrisoare publica adresata Presedintelui Senatului:


Domnului Calin Popescu -Tariceanu Presedintele Senatului Romaniei.

Comitetul de Initiativa Cetateneasca privind revizuirea Art. 48 alin. 1 din Constitutia Romaniei,
Coalitia pentru Familie, compusa din 38 de organizatii non-guvernamentale,
Platforma civica pentru demnitate, drepturi si libertati IMPREUNA, compusa din 1204 ONG-ri, intelectuali si personalitati marcante de pe intreg teritoriul Romaniei si sustinuta de 7 organizatii internationale, va solicita sa luati act de sfidarea fara precedent in istoria recenta a Romaniei cu care clasa politica si autoritatile din Romania trateaza initiativa a 3 milioane de romani, avizata de Curtea Constitutionala a Romaniei.

Singura solutie pentru remedierea acestei desconsiderari grave a vointei juridice a poporului roman de catre clasa politica este punerea de urgenta pe ordinea de zi a Senatului a legii ce face obiectul initiativei noastre cetatenesti, urmata imediat de legea privind stabilirea datei referendumului.

Aceasta solicitare a noastra este perfect pertinenta, posibila, legala si singura in masura sa stearga palma data poporului roman prin desconsiderarea grava de catre clasa politica a vointei lui juridice.

Solutia de remediere a fracturii dintre autoritati si milioanele de cetateni este una singura: adoptarea de urgenta a revizuirii art 48, alin. 1 din Constitutia Romaniei si imediat a legii de stabilire a datei referendumului.

Invederam atat Senatului cat si clasei politice romanesti ca exista lege in vigoare pentru organizarea referendumului, respectiv Legea 3/2000. Toata aceasta bucla politico-legislativa artificial creata, referitor la modificarea Legii 3/2000, nu a inlaturat niciun moment caracterul ei de lege in vigoare, pentru organizarea unui referendum.

Orice alta amanare reprezinta un atac de maxima gravitate la adresa democratiei, vointei populare si ordinii intr-un stat de drept in care clasa politica este aleasa de popor si slujeste intereselor nationale si democratiei.

Articole similare:

http://ardeleanul.info/index.php/8-ultimele-stiri/862-coalitia-pentru-familie-bistrita-nasaud-gramatica-si-sex

Despre Noi

Ardeleanul.info isi propune sa fie site-ul cel mai bun in domeniul de actualitate rurala. Site-ul a fost infintat in anul 2015 din initative prietenesti si doreste sa aduca informatia utila spre utilizator intr-un mod simplu, ferm si corect. 

Contact

Pentru orice intrebare sau informatie va stam la dispozitie la: 

Tel: 0749315937

Mail: redactia@ardealul.info

Link-uri utile

Mai jos aveti cateval ink-uri utile din domeniul rural: 

http://www.madr.ro

http://www.apia.org

http://www.ansvsa.ro