Se anunță o nouă vacanță în perioada 1 iunie - 5 iunie 2017

freedom 307791 960 720

O nouă vacanță anunță surse guvernamentale. În ședința de joi Guvernul României va lua în discuție posibilitatea de a acorda o nouă minivacanță bugetarilor, în perioada 1 iunie, 5 iunie, dat fiind că ziua de 5 iunie este a doua zi de Rusalii - sărbătoare legală în care nu se lucrează. Ziua de 1 iunie - Ziua Copilului a fost declarată zi liberă după o inițiativă a Parlamentului, cu scopul de a îmbunătăți relația dintre copiii și părinții din România. Practic, guvernanții vor discuta despre ziua de 2 iunie, zi de vineri, pe care o doresc nelucrătoare tocmai pentru a oferi posibilitatea unei minivacanțe.
De aceste decizii vor beneficia în special bugetarii, cu unele excepții cum ar fi angajații unităților sanitare, Unele dintre structurile MAI, MJ, și unele dintre unitățile de alimentație publică.
Angajații care vor lucra în sărbători legale vor beneficia de timp liber corespunzător în următoarele 30 de zile sau un spor la salariul de bază care este echivalentul de sută la sută din salariul de bază corespunzător muncii prestate în programul normal de lucru.

Despre Noi

Ardeleanul.info isi propune sa fie site-ul cel mai bun in domeniul de actualitate rurala. Site-ul a fost infintat in anul 2015 din initative prietenesti si doreste sa aduca informatia utila spre utilizator intr-un mod simplu, ferm si corect. 

Contact

Pentru orice intrebare sau informatie va stam la dispozitie la: 

Tel: 0749315937

Mail: redactia@ardealul.info

Link-uri utile

Mai jos aveti cateval ink-uri utile din domeniul rural: 

http://www.madr.ro

http://www.apia.org

http://www.ansvsa.ro