Incendiu la o casă de locuit din localitatea Șanț

incendiusant

Un puternic incendiu s-a declanșat miercuri, la locuințele a doi cetățeni din comuna Șanț. Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, plutonierul Marius Rus, flăcările au izbucnit la una dintre casele de locuit, acoperișul fiind distrus total și s-au extins spre gospodăria din vecinătate, la care flăcările au cuprins fațada și o parte din acoperiș. Pentru lichidarea incendiului a fost nevoie de intervenția pompierilor militari din Sângeorz-Băi, care au fost prezenți la locul incendiului cu două autospeciale de stingere, alături de echipele de voluntari de la SVSU Șanț, Rodna și Maieru, sprijiniți de SPSU Silvania Internațional.
Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric la tabloul electric al locuinței, după cum a precizat Marius Rus.

Despre Noi

Ardeleanul.info isi propune sa fie site-ul cel mai bun in domeniul de actualitate rurala. Site-ul a fost infintat in anul 2015 din initative prietenesti si doreste sa aduca informatia utila spre utilizator intr-un mod simplu, ferm si corect. 

Contact

Pentru orice intrebare sau informatie va stam la dispozitie la: 

Tel: 0749315937

Mail: redactia@ardealul.info

Link-uri utile

Mai jos aveti cateval ink-uri utile din domeniul rural: 

http://www.madr.ro

http://www.apia.org

http://www.ansvsa.ro