Comuna Șanț, în zile de sărbătoare. Primarul Ioan Szabo invită cetățenii la manifestări

12primarszabo

Primăria comunei Șanț, Consiliul Local Șanț și reprezentanții mediului privat din comună și-au dat concursul pentru a organiza sărbătoarea comunei, cu multă muzică bună și multe surprize.
” Sunt bucuros să mă adresez cetățenilor comunei Șanț, pentru a-i invita la manifestările prilejuite de sărbătoarea noastră. Astfel, sâmbătă, 2 septembrie 2017 și duminică, 3 septembrie 2017, începând cu ora 16.00, pe scenă vom avea nume importante ale muzicii tradiționale, dar și reprezentanți de prestigiu ai muzicii pop-dance. În prima zi, sâmbătă, vor evolua în fața celor prezenți Ana Maria Rosa Preda,Nicușor Iordan,Larisa Bozbici, Vlăduța Lupău, Ansamblul Folcloric Izvorul Someșului, Viorica Hojda, Dănilă Filipoi, Lucreția Pomohaci, Georgiana Lobonț si Ami. În ziua de duminică, vom avea onoarea să îi avem alături de noi Teatrul nescris ”Constantin Iugan”,Ansamblul Folcloric ”Izvorul Someșului” Florin Ionaș Generalul si Elena Gheorghe. Pentru că este vorba despre o manifestare dedicată tuturor cetățenilor comunei Șanț, îi invit pe toți să fie prezenți alături de artiștii enumerați și să petrecem împreună momente de neuitat, așa cum am făcut-o an de an.” a precizat primarul Ioan Szabo.

Zilele Comunei Șanț 2017

Despre Noi

Ardeleanul.info isi propune sa fie site-ul cel mai bun in domeniul de actualitate rurala. Site-ul a fost infintat in anul 2015 din initative prietenesti si doreste sa aduca informatia utila spre utilizator intr-un mod simplu, ferm si corect. 

Contact

Pentru orice intrebare sau informatie va stam la dispozitie la: 

Tel: 0749315937

Mail: redactia@ardealul.info

Link-uri utile

Mai jos aveti cateval ink-uri utile din domeniul rural: 

http://www.madr.ro

http://www.apia.org

http://www.ansvsa.ro