Probleme la preluarea cererilor la APIA

server

APIA a avt probleme cu preluarea cererilor unice de plată, din cauza unei pene de curent care a afectat serverul de la Bcurești.
”Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că urmare a penei de curent care a avut loc în București, în intervalul 01:00 – 04:00 a.m., serverele instituției au fost afectate și procesul de primire a cererilor unice de plată a fost perturbat în această dimineață.
Având în vedere articolele apărute pe acest subiect în mass-media vă aducem la cunoștiință că începând cu ora 12:30 sistemul informatic APIA este funcțional și cererile unice de plată 2016 se pot prelua fără probleme.
Menţionăm că, până la acest moment au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor unice de plată 2016, un număr de 239.281 cereri, pentru o suprafaţă de 756.152 hectare.
Reamintim că cererile unice de plată se depun fără penalizări până la data de 16 mai. După această dată se aplică o reducere de 1% pentru fiecare zi lucrătoare, iar după data de 10 iunie cererile unice de plată nu mai sunt admise la calcul.
Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). ”, arată Serviciul Relații cu Publicul și Comunicare din cadrul instituției.

Despre Noi

Ardeleanul.info isi propune sa fie site-ul cel mai bun in domeniul de actualitate rurala. Site-ul a fost infintat in anul 2015 din initative prietenesti si doreste sa aduca informatia utila spre utilizator intr-un mod simplu, ferm si corect. 

Contact

Pentru orice intrebare sau informatie va stam la dispozitie la: 

Tel: 0749315937

Mail: redactia@ardealul.info

Link-uri utile

Mai jos aveti cateval ink-uri utile din domeniul rural: 

http://www.madr.ro

http://www.apia.org

http://www.ansvsa.ro