• Păunul Năsăudean va fi prezent la Paris Fashion Week

  Păunul Năsăudean va fi prezent la Paris Fashion Week

  Tuesday, 25 September 2018 08:41
 • ”Ziua Coșbuc” - la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Bistrița

  ”Ziua Coșbuc” - la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Bistrița

  Wednesday, 09 May 2018 13:10
 • Centrul Cultural ”Dimitrie Gusti” din comuna Șanț, unic in România

  Centrul Cultural ”Dimitrie Gusti” din comuna Șanț, unic in România

  Wednesday, 11 April 2018 18:16
 • Votați Trupa de Teatru Nescris ”Constantin Iugan” de la Șanț, județul Bistrița-Năsăud!

  Votați Trupa de Teatru Nescris ”Constantin Iugan” de la Șanț, județul Bistrița-Năsăud!

  Sunday, 25 March 2018 17:28
 • „Cucule de pe măgură/ De ce cânți pe tișitură?...”

  „Cucule de pe măgură/ De ce cânți pe tișitură?...”

  Sunday, 25 March 2018 16:46

Ioan Szabo: ”...eforturile noastre vor aduce noi lucrări de investiții în comuna Șanț!...”

clsant

 

 


Mare bucurie pentru administrația publică a comunei Șanț, reprezentată de primarul Ioan Szabo. O serie de investiții ce până acum erau doar proiecte, s-au transformat în acțiuni realizabile, dat fiind faptul că au fost aprobate de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și de către Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.
”A fost o perioadă de stabilire a priorităților și de întocmire a proiectelor, o perioadă în care am pus pe hârtie tot ce era necesar asftel încât proiectele noastre să primească atenția de care aveau nevoie. Iată că eforturile noastre vor aduce noi lucrări de investiții în comuna Șanț, sumele fiind de 4,5 milioane de euro - reprezentând valoarea proiectelor ce vor fi realizate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală și de peste 8,7 milioane lei, proiecte ce se vor desfășura prin Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Astfel, putem fi mulțuymiți că eforturile noastre și-au găsit finalitatea firească și ne vom strădui să ducem la bun sfârșit aceste proiecte.” a declarat primarul comunei Șanț Ioan Szabo, pentru Ardeleanul.info.
Potrivit edilului, din sumele amintite, în comuna Șanț se vor desfășura lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere forestiere , în valoare de 3 milioane de euro, proiect realizabil în două etape, dar și modernizarea infrstructuri rutiere de drumuri comunale și străzi, în valoare de 1,5 milioane de euro, prin PNDR. În ce privește investițiile prin MDRAP, acestea vizează modernizarea drumului comunal Cobășel-Valea Blaznei, în valoare de 7.232.523,84 lei, construirea podului la Rusu peste râul Someșul Mare - în valoare de 812.465,60 lei și construirea podului peste râul Someșul Mare ân localitatea Valea Mare, comuna Șanț, în valoare de 686.509,98 lei.

Despre Noi

Ardeleanul.info isi propune sa fie site-ul cel mai bun in domeniul de actualitate rurala. Site-ul a fost infintat in anul 2015 din initative prietenesti si doreste sa aduca informatia utila spre utilizator intr-un mod simplu, ferm si corect. 

Contact

Pentru orice intrebare sau informatie va stam la dispozitie la: 

Tel: 0749315937

Mail: redactia@ardealul.info

Link-uri utile

Mai jos aveti cateval ink-uri utile din domeniul rural: 

http://www.madr.ro

http://www.apia.org

http://www.ansvsa.ro