• Doi polițiști bistrițeni au fost medaliați cu argint și bronz la Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne

  Doi polițiști bistrițeni au fost medaliați cu argint și bronz la Campionatului de Judo al...

  Saturday, 18 November 2017 08:18
 • Furt înregistrat la o casă de pariuri din Bistrița-Năsăud

  Furt înregistrat la o casă de pariuri din Bistrița-Năsăud

  Saturday, 18 November 2017 08:00
 • Investiții în dezvoltarea zonelor împădurite și îmbunătățirea viabilității pădurilor - data limită pentru depunerea cererilor - 17 noiembrie 2017

  Investiții în dezvoltarea zonelor împădurite și îmbunătățirea viabilității pădurilor - data limită...

  Wednesday, 15 November 2017 19:01
 • APIA anunță plăți pentru sectorul zootehnic

  APIA anunță plăți pentru sectorul zootehnic

  Wednesday, 15 November 2017 18:48
 • Ioan Szabo: ”...eforturile noastre vor aduce noi lucrări de investiții în comuna Șanț!...”

  Ioan Szabo: ”...eforturile noastre vor aduce noi lucrări de investiții în comuna Șanț!...”

  Monday, 13 November 2017 18:06

Bistrițeni cu dosar penal pentru diverse probleme în trafic

steering wheel 801994 960 720

A fost un sfârșit de săptămână normal pentru polițiștii Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud. Aceștia s-au aflat pe drumurile din județ pentru a veghea la siguranța participanților la trafic. Echipele Poliției Rutiere au întocmit mai multe dosare penale pentru conducerea autovehiculului fără a deține permis de conducere, dar și pentru conducerea autovehiculului cu o alcoolemie peste limita admisă. Potrivit buletinului informativ transmis de IPJ, la data de 28 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au identificat în trafic un bărbat, de 34 ani, din Josenii Bîrgăului, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. În aceeași zi, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în trafic un bărbat, de 48 ani, din Teaca, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe DJ 173, prin Ocnița. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi au identificat în trafic un bărbat, de 69 ani, din Sîngeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism, prin localitate, fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.
Acțiunile au continuat și duminică, atunci când polițiștii din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi au depistat în trafic un bărbat, de 32 ani, din Sîngeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, fără a deține permis de conducere. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au depistat un bărbat, de 30 ani, din Șieu-Odorhei, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au depistat în trafic un bărbat, de 52 ani, din Maieru, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 17D, prin Anieș, fiind sub influența alcoolului. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.
NU VĂ URCAȚI LA VOLAN DACĂ NU DEȚINEȚI PERMIS DE CONDUCERE SAU DACĂ AȚI CONSUMAT ALCOOL!

Despre Noi

Ardeleanul.info isi propune sa fie site-ul cel mai bun in domeniul de actualitate rurala. Site-ul a fost infintat in anul 2015 din initative prietenesti si doreste sa aduca informatia utila spre utilizator intr-un mod simplu, ferm si corect. 

Contact

Pentru orice intrebare sau informatie va stam la dispozitie la: 

Tel: 0749315937

Mail: redactia@ardealul.info

Link-uri utile

Mai jos aveti cateval ink-uri utile din domeniul rural: 

http://www.madr.ro

http://www.apia.org

http://www.ansvsa.ro