• Trezoreria Municipiului Bistrița reamintește taxele pe care le pot plăti cetățenii

  Trezoreria Municipiului Bistrița reamintește taxele pe care le pot plăti cetățenii

  Wednesday, 21 June 2017 07:12
 • Operatorii din sectorul alimentar din mediul rural, la control

  Operatorii din sectorul alimentar din mediul rural, la control

  Wednesday, 21 June 2017 04:51
 • Atenţie angajatori, A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud acordă un stimulent financiar la încadrarea în muncă a elevilor şi studenţilor pe perioada vacanţei de vară

  Atenţie angajatori, A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud acordă un stimulent financiar la încadrarea în...

  Tuesday, 20 June 2017 06:40
 • Vasile Silaşi- concluzii ale Congresului PNL

  Vasile Silaşi- concluzii ale Congresului PNL

  Tuesday, 20 June 2017 04:43
 • Ateliere de Vară în comunități defavorizate

  Ateliere de Vară în comunități defavorizate

  Monday, 19 June 2017 04:25

Final de an școlar la Școala Gimnazială ”Enea Grapini” Șanț

ioaszabo

Cei aproximativ 50 de elevi, absolvenți ai clasei a VIII-a de la Școala Gimnazială ”Enea Grapini” din comuna Șanț, intră, de luni, în febra examenelor, fiind susținuți inclusiv de edilul Ioan Szabo, care a fost prezent în milocul lor, vineri, la festivitatea de final de an școlar.
” Este o zi deosebită atât pentru cadrele didactice din comună, cât mai ales pentru elevii și părinții acestora, care astăzi mai întorc o filă în calendarul devenirii lor. Pentru mine a fost o onoare să mă aflu în milocul lor și vreau să îi felicit pe toți pentru rezultatele obținute în acest an școlar. Urmează o perioadă de stres pentru absolvenții clasei a VIII-a, întrucât ei vor susține examene și am încredere că fiecare dintre ei își va da silința să obțină un rezultat cât mai bun, astfel încât să își poată asigura accesul la unul dintre liceele din Bistrița-Năsăud. Le doresc să își folosească emoțiile în mod constructiv, iar rezultatele lor să fie pe măsura efortului depus. Celorlalți le doresc vacanță plăcută. Totodată, vreau să transmit felicitările mele colectivului de cadre didactice, care au dăruit din cunoașterea lor, acest lucru având un rol determinant în procesul educațional. ” a transmis primarul comunei Șanț, Ioan Szabo.
Edilul a mai precizat că, în perioada următoare, reprezentanții administrației vor lucra pentru autorizarea ISU a unității școlare - clasele I-IV.

Despre Noi

Ardeleanul.info isi propune sa fie site-ul cel mai bun in domeniul de actualitate rurala. Site-ul a fost infintat in anul 2015 din initative prietenesti si doreste sa aduca informatia utila spre utilizator intr-un mod simplu, ferm si corect. 

Contact

Pentru orice intrebare sau informatie va stam la dispozitie la: 

Tel: 0749315937

Mail: redactia@ardealul.info

Link-uri utile

Mai jos aveti cateval ink-uri utile din domeniul rural: 

http://www.madr.ro

http://www.apia.org

http://www.ansvsa.ro